Trg Grofova Erdodyja 5, 44317 Popovača

Uskrsno uređenje Grada Popovače

Uskrsno uređenje Grada Popovače

Turistička zajednica Grada Popovače započela je s uskrsnim uređenjem užeg centra Grada.


Poznati popovački kružni tok i ovaj puta krasi velika pisanica koju su tradicijskim motivima Moslavine i likom uskrslog Isusa oslikali članovi Popovačke udruge likovnih stvaralaca „Moslavački štrk“, dok se na trgovima nalaze dekoracije koje su izradili polaznici i djelatnici Dječjeg vrtića, Osnovne škole Popovača, Osnovne škole Zorke Sever te Knjižnice i čitaonice, a postavljeni su uz pomoć djelatnika Komunalnih servisa Popovača.
„Za uskrsno uređenje iskorišten je i dio dekoracija iz prošlih godina, tako da je potrošen minimalan financijski iznos za njihovu reparaciju, a jedino je kupljen natpis „Sretan Uskrs“ koji stoji ispred crkve sv. Alojzija Gonzage. Osim sudionicima u izradi dekoracija zahvaljujemo i našim OPG-ovcima, obiteljima Kosar i Posarić, te drugima na donaciji bala.“ 


Uskrsni ugođaj i ove će godine obogatiti aktivnosti koje se pripremaju, kako za najmlađe, koje očekuju uskrsni mađioničari sa slatkim poklončićem, tako i za one nešto starije koji će se i ovoga puta družiti uz ribice na Veliki petak.

Kontakt info

Turistička zajednica grada Popovača
Trg Grofova Erdodyja 5
44317 Popovača

Nazovite nas na:
044/652-486
mob. 099/333 0188

Pošaljite nam email:
turisticka.zajednica@popovaca.hr

Impressum

Kontakt info

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA POPOVAČE

Trg Grofova Erdodyja 5
44317 Popovača

tel. 044/652-486
mob. 099/333 0188