Trg Grofova Erdodyja 5, 44317 Popovača

Završna svečanost manifestacije

Završna svečanost manifestacije "Sunčana strana grada"

U Domu kulture u Popovači u srijedu je održana završna svečanost uz koju je bila upriličena izložba kreativnih radova djece u sklopu programa „Sunčana strana grada“. 


„Pričaonica i čitaonica, predstavljanje slikovnica, predavanja i edukativne radionice, likovne radionice, nogomet, folklor, akrobatski rock ‘n’ roll, vatrogasci, kickboxing, tradicijske sportske igre, mađioničarska i kazališna predstava, koncerti, cocktail party te kino na otvorenom bile su upravo te brojne aktivnosti koje su tijekom ljeta u organizaciji Turističke zajednice Grada Popovače bile organizirane za najmlađe, ali i one nešto starije sugrađane.“ – istaknuo je tom prilikom zamjenik gradonačelnika Lovro Miklaužić zahvalivši djeci, roditeljima te voditeljima radionica kao i suradnicima uz čiju je pomoć organiziran ovogodišnji program.


„Uz različite aktivnosti Turistička zajednica ljeto u gradu učinila je zanimljivim, a najbolja potvrda tome je veliki broj djece koji je sudjelovao na njima. Veća ulaganja u ljetni program, odnosno više bogatijih i privlačnijih sadržaja, pokazala su se opravdanima stoga se već sada razmišlja o određenim izmjenama za sljedeće ljeto.“- napomenuo je zamjenik gradonačelnika.
Završni program i podjelu zahvalnica uveličali su nastupi djece iz Rock’n’roll kluba Limbo Rock, a potom je organizirano i druženje uz kroasane, fritule i sokove.

 

Kontakt info

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA POPOVAČE

Trg Grofova Erdodyja 5
44317 Popovača

tel. 044/652-486
mob. 099/333 0188