Trg Grofova Erdodyja 5, 44317 Popovača

Grupni posjeti vrtićanaca i učenika Posjetiteljskom centru

Grupni posjeti vrtićanaca i učenika Posjetiteljskom centru "Crna roda" u Osekovu

Prošlog tjedna organizirani su grupni posjeti vrtićanaca odnosno učenika s područja Popovače Posjetiteljskom centru Crna roda na ulazu u Park prirode Lonjsko polje u Osekovu.

Riječ je o inicijativi koju su zajednički pokrenuli Javna ustanova Park prirode Lonjsko polje i Grad Popovača. Tijekom ovog tjedna 'Crnu rodu' posjećuju starije skupine Dječjeg vrtića Popovača koje u pratnji stručnog vodiča Javne ustanove razgledaju objekte bogato opremljene suvremenim multimedijskim sadržajima i opremom. „U ovu investiciju uloženo je jako puno i cilj nam je da se ona prije svega približi građanima s ovog područja, a onda, naravno, i da privuče posjetitelje iz drugih sredina te stvori pretpostavke za promociju lokalnih udruga odnosno Popovače kao zanimljive turističke destinacije. U tom smislu je osmišljena ova aktivnost koju su, osim vrtića, podržali i ravnatelji osnovnih škola te je dogovoren dolazak učenika nižih razreda“- istaknuo je gradonačelnik Josip Mišković koji je jučer posjetio Posjetiteljski centar Crna roda uvjerivši se u oduševljenost vrtićanaca koji su sa velikim zanimanjem razgledali multimedijske sadržaje i uživali u edukativnim igralima postavljenima u parku objekta.
Ovaj program zajednički financiraju Javna ustanova Park prirode Lonjsko polje i Grad Popovača te je za posjetitelje besplatan.

 

 

Kontakt info

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA POPOVAČE

Trg Grofova Erdodyja 5
44317 Popovača

tel. 044/652-486
mob. 099/333 0188