Trg Grofova Erdodyja 5, 44317 Popovača

Održana sjednica Vijeća i Skupštine Turističke zajednice Grada Popovače

Održana sjednica Vijeća i Skupštine Turističke zajednice Grada Popovače

Na nedavno održanoj sjednici Vijeća i Skupštine Turističke zajednice Grada Popovače na temu Dopune plana i programa za 2022. godinu kao i Program rada i financijskog plana za 2023. godinu jednoglasno je usvojena od strane članova Vijeća, a nakon toga i članova Skupštine.

Kako je ovom prilikom naglasio predsjednik Zajednice Josip Mišković, tijekom protekle je godine uslijed snažnih ograničenja javnih okupljanja zbog epidemije koronavirusa izostala većina većih tradicionalnih događanja, no 2022. godine ipak su uspješno održane sve planirane manje i veće tradicionalne manifestacije, ali i one nove koje smo organizirali sa željom da zainteresiramo više ljudi različitih dobnih skupina s područja Grada Popovače, ali i šire okolice. I 2023. godine nastojati ćemo svojim građanima, ali i svima drugima koji odluče posjetiti naš grad pružiti jednako zanimljive sadržaje i programe. Naime, nova turistička atrakcija na području Grada Popovače je upravo novootvoreni Posjetiteljski centar "Crna roda" u Osekovu.„Mislimo da je ovaj objekt od velike važnosti za sam Park prirode, ali i za turističku ponudu, te sve građane grada Popovače.
Naime, početkom jeseni organizirana je škola u prirodi svih OŠ s područja grada Popovače upravo u Posjetiteljskom centru "Crna roda" u Osekovu, kako bi prije svega najmlađima prezentirali naše bogatstvo, i na taj način bi pokrenuli jedan lanac koji smatramo da je budućnost našeg kraja, dakle, da turizam postane jedna od profitabilnijih grana na području grada Popovače. Provođenje takvih aktivnosti planirano je i za 2023. godinu“- istaknuo je gradonačelnik obrazlažući prijedlog rebalansa Plana i programa Turističke zajednice za 2022. godinu. Osvrčući se na proteklu godinu, voditeljica TZ-a Ksenija Tomac Špoljarić izrazila je zadovoljstvo činjenicom da su sve planirane aktivnosti tijekom godine uspješno provedene, te da su ovih dana uspješno realizirane i brojne aktivnosti u okviru programa 'Dani Adventske radosti i Božića 2022'.

Kontakt info

Turistička zajednica grada Popovača
Trg Grofova Erdodyja 5
44317 Popovača

Nazovite nas na:
044/652-486
mob. 099/333 0188

Pošaljite nam email:
turisticka.zajednica@popovaca.hr

Impressum

Kontakt info

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA POPOVAČE

Trg Grofova Erdodyja 5
44317 Popovača

tel. 044/652-486
mob. 099/333 0188