Trg Grofova Erdodyja 5, 44317 Popovača

Poziv na radionicu

Poziv na radionicu "Primjena ZUP-a u praksi"

Poštovana/i,

pozivamo Vas na radionicu „Primjena ZUP-a u praksi“ koja će se u organizaciji Državne škole za javnu upravu održati 23.-24. svibnja 2023. od 9 do 16:30 u Gradskoj vijećnici grada Novske, Trg dr. Franje Tuđmana 2, I. kat.

Molimo Vas da ovu obavijest proslijedite svim moguće zainteresiranim kolegama.

Polaznici radionice će kroz predavanja i vježbe ostvariti kreativnu razmjenu znanja, razmišljanja i iskustava radi pravilnijeg provođenja postupka, a što je preduvjet za izradu zakonitih odluka. Ciljevi radionice su pregledom zakona razraditi postupak i pojasniti pojedine situacije u postupanju te aktivnim vježbama i uz postavljanja pitanja tijekom cijele radionice upoznati polaznike s praktičnim rješenjima potrebnim za što učinkovitiji i kvalitetan rad u primjeni ovog zakona.

Na radionici može sudjelovati 20 polaznika, a namijenjena je svim službenicima čiji je svakodnevni posao provedba Zakona o općem upravnom postupku. Za pohađanje radionice nema kotizacije.

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite prijavom na internetskoj stranici Škole najkasnije do petka, 19. svibnja 2023. godine, do 14 sati. Popisi polaznika programa Škole sastavljaju se prema ciljnoj skupini navedenoj uz opis svakog programa, redoslijedu zaprimanja valjanih prijava te kriteriju ravnomjerne zastupljenosti institucija prijavljenih službenika.

Programi se prijavljuju na sljedeći način:

ako ga još nemate, otvaranjem korisničkog profila u našem informacijskom sustavu klikom na ikonu „Prijava“ u gornjem desnom uglu stranice www.dsju.hr i odabirom opcije „Niste registrirani?“
Ovime ste otvorili svoj korisnički profil putem kojeg se, unosom e-maila i zaporke, možete prijavljivati i na druge radionice u organizaciji Škole,ovisno o ciljnoj grupi navedenoj uz opis radionice.

klikom na ikonu „prijavi se“ koja se nalazi uz opis radionice “Primjena ZUP-a u praksi“ – opis možete pronaći na internetskoj stranici Škole https://dsju.hr/workshop-details/3437 ili u Rasporedu na naslovnoj stranici www.dsju.hr.
popunjeni obrazac prijavnice potrebno je printati te skeniran ili fotografiran s potpisom nadređene osobe učitati u naš informacijski sustav putem svog korisničkog profila
klikom na poveznicu „Povijest“ u Vašem korisničkom profilu otvara se popis radionica za koje ste iskazali interes popunjavanjem računalnog obrasca prijavnice
kako biste printali/učitali potpisanu prijavnicu za pojedini program, potrebno je kliknuti na ikonu za detalje () koja se nalazi uz naziv svakog programa u Vašoj povijesti pohađanja – u gornjem dijelu ekrana pojavit će se ikone za ispis i učitavanje prijavnice ( )

Učitavanjem prijavnice završili ste postupak prijave na program te će Vam po isteku roka za prijave e-mailom biti potvrđeno sudjelovanje.

U slučaju bilo kakvih nejasnoća, slobodno se obratite e-mailom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

S poštovanjem,

Državna škola za javnu upravu

Državna škola za javnu upravu

Medulićeva 36, 10 000 Zagreb

T: +385 (0)1/48 02 210

F: +385 (0)1/48 02 221

E: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

www.dsju.hr

Kontakt info

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA POPOVAČE

Trg Grofova Erdodyja 5
44317 Popovača

tel. 044/652-486
mob. 099/333 0188