Završna svečanost "Sunčana strana Grada" Popovača

Na glavnom gradskom trgu u Popovači 31.08. je održana završna svečanost uz koju je bila upriličena izložba kreativnih radova djece u sklopu programa „Sunčana strana grada“. „Likovne radionice, modeliranje plastelinom, rock’n’roll, nogomet, mozaik šarenog kolaž papira, tradicijske sportske igre, folklorni motivi, ulični zabavljači, kazališna predstava te kino na otvorenom bile su upravo te brojne aktivnosti koje su tijekom ljeta u organizaciji Turističke zajednice Grada Popovače bile organizirane za najmlađe.“ – istaknula je voditeljica TZ Ksenija Tomac Špoljarić zahvalivši djeci, roditeljima te voditeljima radionica kao i suradnicima uz čiju je pomoć organiziran ovogodišnji program.


Zahvalnice voditeljima i suradnicima, te diplome polaznicima uručio je zamjenik gradonačelnika Lovro Miklaužić. „Uz različite aktivnosti Turistička zajednica ljeto u gradu učinila je zanimljivim, a najbolja potvrda tome je veliki broj djece koji je sudjelovao na njima. Veća ulaganja u ljetni program, odnosno više sadržaja, pokazala su se opravdanima stoga već sada trebamo razmišljati i osmišljati još bogatiji program za sljedeće ljeto. Zadovoljstvo je vidjeti veselu i razigranu djecu i sve ostale građane kako uživaju u druženju na Trgu barem kroz ta 2 sata koliko su prosječno trajale pojedine aktivnosti“- istaknuo je zamjenik gradonačelnika Lovro Miklaužić koji je redovito pratio program „Sunčane strane grada“.
Završni program uveličali su nastupi dječje folklorne skupine KUD-a „Jelenčanka“ te Akrobatskog rock’n’roll kluba Bistra,a uz zajedničko fotografiranje završio je pjesmom svih sudionika koji se vesele novim vrtićkim i školskim obvezama, ali i novoj prilici za druženje s novostečenim prijateljima.